PARTICULIEREN

Uw nieuwbouw- of renovatiewoning op een duurzame manier verwarmen en koelen?

Bij Woarm geloven we dat elke ruimte van je woning omgetoverd kan worden tot een huiselijke en gezellige kamer. We dimensioneren jouw warmtepompinstallatie zodat ze op en top energiezuinig is. Hierdoor houden we je elektriciteitsverbruik, en dus ook je energiefactuur, zo laag mogelijk.

 

Woarm, dat is slim klimaatcomfort voor, tijdens en vooral na de oplevering van uw installatie.

Onze voornaamste zorg is jou ontzorgen: een klimatiseringsoplossing moet vooral vanzelf draaien, zodat jij je kan concentreren op hetgeen er voor jou toe doet. Dat doen we door het hele bouwproces in handen te nemen. We maken er een punt van om dat vlot en aangenaam te doen verlopen. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring en een uitgebreide expertise van de verschillende systemen brengen we elke samenwerking tot een goed eind. Zo zijn we met meer dan 2.500 warmtepompsystemen de grootste speler op vlak van geothermie in België. 

Warmtepompen


Indien je plaats hebt voor boringen, kan je gaan voor de meest duurzame oplossing met het laagste elektrisch verbruik: een aarde-water warmtepomp. Zijn boringen in jouw geval niet mogelijk? Dan kan je woning ook duurzaam verwarmen met een lucht-water warmtepomp. En indien je bestaande woning niet goed geïsoleerd is, kan een hoge temperatuur lucht-water warmtepomp redding bieden.

Premies & voordelen

Investeren in de toekomst wordt vergemakkelijkt door tal van aantrekkelijke premies. 

  • Gunstig E-peil
Jouw nieuwbouw dient te voldoen aan een aantal EPB-eisen. Een warmtepompinstallatie draagt bij tot het gunstig E-peil. Meer info vind je
hier
  • Mijn VerbouwPremie

Wanneer je een warmtepomp in huis haalt, kan je aanspraak maken op renovatiepremies. Dat overzicht vind je hier terug.

Offerte

Op zoek naar een duurzame klimatiseringsoplossing? Wil je een concreet project samen bekijken? Vraag dan hier je vrijblijvende offerte aan.

Vraag je offerte aan

Succesverhalen

Benieuwd naar hoe zo’n warmtepomp er uitziet en wat gebruikers over hun Woarm-installaties te vertellen hebben? Bekijk hier enkele van onze realisaties.