Over ons

WOARM (voorheen JVD Warmtepomptechnieken) is al twee decennia dé expert in klimatiseringsoplossingen.

WOARM is het oerwoord voor warmte in het oud-Germaans. Wij maken dan ook slim gebruik van de oerkrachten van de aarde (bodem, grondwater en lucht) om elk binnenklimaat te regelen.

Bij WOARM geloven we dat ecologie en economie hand in hand gaan. 


Onze duurzame oplossingen zijn dus ook duurzaam voor jouw portemonnee.

Dankzij onze warmtepompinstallaties blijft het elektriciteitsverbruik onder controle en ben je minder blootgesteld aan schommelende energieprijzen. Over de gehele levensduur van een verwarmingsinstallatie is verwarmen met een warmtepomp niet alleen de meest groene manier om te verwarmen, maar ook de goedkoopste. Ook dat is slim.

Wij bieden onze klanten dubbel comfort.


Comfort tijdens het bouwtraject dankzij een volledige ontzorging van de bouwheer en comfort bij het eindresultaat dankzij een aangenaam binnenklimaat.

Onze begeleiding laat zich voelen op alle vlakken: een grondige analyse van de behoeften van zowel het gebouw als de gebruikers, duidelijke technische plannen, een stipte opvolging van de werfplanning, een kwalitatieve uitvoering en een vlotte bereikbaarheid bij vragen.

De laatste 20 jaar installeerden wij in meer dan 2.500 gebouwen warmtepompen


Daarmee zijn we de grootste speler op vlak van geothermie in België.
Dit maakt van ons dé expert om voor elk type gebouw de juiste installatie te bepalen en op de meest optimale manier te laten werken. Zoek je een betrouwbare partner voor het realiseren van jouw ecologisch verantwoord droomproject? Kies dan voor slim klimaatcomfort van WOARM.