ONDERNEMERS & BEDRIJVEN

Bij Woarm geloven we in energiezuinige installaties. 

Al meer dan 20 jaar verzorgt Woarm slimme klimatiseringssystemen voor showrooms, kantoren en industriegebouwen over heel Vlaanderen en Zuid-Nederland. Zo zijn we met meer dan 2.500 warmtepompsystemen de grootste speler op vlak van geothermie in België. De laatste 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd zowel in collectieve verwarmingssystemen en booster warmtepompen, als in individuele warmtepompsystemen per unit.

Wij hechten een groot belang aan maatwerk. We bekijken project per project welke oplossing het nauwst aansluit bij jouw noden en mogelijkheden. Dankzij het nauwgezet opvolgen van technische innovaties, kunnen we jou steeds de meest rendabele en duurzame opties aanbieden.

De bouw van een showroom, kantoor- of industriegebouw is een complex proces, waarbij wordt samengewerkt met verschillende onderaannemers. Ontzorging en een vlekkeloos verloop ervan is dan ook cruciaal om jouw vraag tot een goed eind te brengen binnen de afgesproken deadlines. Dankzij ons uitgebreid team aan specialisten is geen opdracht ons te groot. Woarm biedt een totaaloplossing in een one-stop-shop voor technieken: verwarming, koeling, ventilatie en sanitair.

Zo kan je jouw aandacht vestigen op de essentie: het realiseren van jouw ontwerp.

Warmtepompen


Voor ambitieuze projecten zoals showrooms, kantoren of industriegebouwen, dringt een warmtepomp met een groot vermogen en lange levensduur zich op. Een aarde-water of water-water warmtepompinstallatie is een prima keuze. Zijn boringen in jouw geval niet mogelijk? Dan kies je best voor een lucht-water warmtepomp.

Premies

  • Ecologiepremie

Investeer je als bedrijf in duurzame technologie? Dan voorziet de overheid voor ondernemingen een financiële tegemoetkoming, genoemd de ecologiepremie+. Op de website van VLAIO wordt deze steunmaatregel verder toegelicht.

  

Offerte

Wil je een concreet project samen bekijken? Enkel voor verwarming en koeling, of ook voor sanitair en ventilatie? Vraag dan hier je vrijblijvende offerte aan.

Vraag je offerte aan

Succesverhalen

Benieuwd naar hoe zo’n warmtepomp er uitziet en wat gebruikers over hun Woarm-installaties te vertellen hebben? Bekijk hier enkele van onze realisaties.