PROJECTONTWIKKELAARS

Bij Woarm geloven we in energiezuinige installaties. 

Al meer dan 20 jaar verzorgt Woarm slimme klimatiseringssystemen voor appartementsgebouwen over heel Vlaanderen en Zuid-Nederland. Zo zijn we met meer dan 2.500 warmtepompsystemen de grootste speler op vlak van geothermie in België. De laatste 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd zowel in collectieve verwarmingssystemen en booster warmtepompen, als in individuele warmtepompsystemen per unit.

Wij hechten een groot belang aan maatwerk. We bekijken project per project welke oplossing het nauwst aansluit bij jouw noden en mogelijkheden. Dankzij het nauwgezet opvolgen van technische innovaties, kunnen we jou steeds de meest rendabele en duurzame opties aanbieden.

De bouw van een appartementsgebouw is een complex proces, waarbij wordt samengewerkt met verschillende onderaannemers. Ontzorging en een vlekkeloos verloop ervan is dan ook cruciaal om jouw vraag tot een goed eind te brengen binnen de afgesproken deadlines. Dankzij ons uitgebreid team aan specialisten is geen opdracht ons te groot. Woarm biedt een totaaloplossing in een one-stop-shop voor technieken: verwarming, koeling, ventilatie en sanitair.

Als projectontwikkelaar is het belangrijk om de investeringskost (CAPEX) zo laag mogelijk te houden. Woarm biedt dan ook haar Heating as a Service (HAAS)-formule aan waarbij een ESCO partij (derde partij/investeerder) een deel van de HVAC-investering op zich neemt en het saldo in een leasingformule wordt aangeboden aan de eindgebruikers. Dit betekent dat de investering voor de projectontwikkelaar met zo’n 40 à 50% gereduceerd wordt, waardoor je Return on Equity een sterke boost krijgt.

Zo kan je jouw aandacht vestigen op de essentie: het realiseren van jouw ontwerp.

Warmtepompen


Als projectontwikkelaar wil je een duurzaam en kostenefficiënt project op de markt zetten. Een warmtepomp is daarbij een toekomstgerichte technologie die een grote meerwaarde biedt. Zowel een aarde-water, water-water of lucht-water warmtepomp behoren tot de mogelijkheden.

Een collectief systeem van verwarmen én koelen is energetisch (en dus qua verbruik) het meest interessant. Zelfs met collectieve systemen is het mogelijk dat elk appartement apart zijn temperatuur kan regelen. Booster warmtepompen voor de productie van het sanitair warm water per unit zijn een optie.

Premies

Investeren in de toekomst wordt vergemakkelijkt door tal van aantrekkelijke premies. 

  • Korting op jouw onroerende voorheffing

Een warmtepomp draagt bij tot een gunstige E-peil. Indien je een voldoende laag E-peil haalt, krijg je een vermindering op de onroerende voorheffing van je woning. Meer info vind je hier.

  • Mijn VerbouwPremie

Wanneer je een warmtepomp in huis haalt, kan je aanspraak maken op renovatiepremies. Dat overzicht vind je hier terug.

Offerte

Wil je een concreet project samen bekijken? Enkel voor verwarming en koeling, of ook voor sanitair en ventilatie? Vraag dan hier je vrijblijvende offerte aan.

Vraag je offerte aan

Succesverhalen

Benieuwd naar hoe zo’n warmtepomp er uitziet en wat gebruikers over hun Woarm-installaties te vertellen hebben? Bekijk hier enkele van onze realisaties.